İSTANBUL / MALTEPE - E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi

Resim ve Fotoğrafçılık Kulübü

Resim/Fotoğrafçılık kulübünün öncelikli amacı; öğrencilere sanat kültürünü ve sanat sevgisini aşılayarak, fotoğraf ve resim tekniklerini öğrenmelerine yardımcı olmaktır. Fotoğrafçılık ve resim sanat kulübünün amacı öğrencilere kendilerini çizgilerle renklerle ve biçimler yoluyla ifade etme imkanı verme, algısal yetilerini geliştirme, düşüncelerini kendilerine ait tasarıma dönüştürebilme, üretme kapasitesini geliştirebilme, öğrencinin sanat yoluyla öz güveninin oluşmasını sağlayabilme, bireysel veya grup çalışmalarında sorumluluk duygusunu geliştirme, işbirliği ve dayanışma anlayışını oluşturma; birbirleri arasında sevgi, saygı, yardımlaşma gibi duygu ve davranışları geliştirebilmektir. Bu amaçlar doğrultusunda fotoğraf ve resim kulübünde farklı malzemeleri kullanıp eğlenceli çalışmalar yapmaktayız. Çizim becerileri gelişmiş,  eleştirel ve estetik bakış açısıyla sanatsal etkinliklerin ve dijital içerikleri anlayıp,  bilinçli bir  şekilde takip eden bireyler yetiştirmek, resim/fotoğrafçılık kulübünün bir diğer hedefidir.

23-12-202323-12-202323-12-202323-12-2023

BU YIL GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKLERİMİZ:

* KEDİ EVLERİ: icerikler/kedi-evleri_14680520.html

Yayın: 22.12.2023 - Güncelleme: 10.01.2024 00:14 - Görüntülenme: 141